Сьогодні вранці, 25 вересня, внаслідок ракетного удару по окупованому Херсону було ліквідовано колишнього народного депутата від "Партії регіонів", а нині колабораціоніст Олексій Журавко.

Двоє людей, за попередніми даними, стали жертвами ракетного удару по центру Херсона вранці в неділю, одна з них - колишній депутат Верховної ради України Олексій Журавко, повідомив зранку журналістам представник екстрених служб.

Пізніше стало відомо, що колаборант, колишній народний депутат Олексій Журавко загинув. Про це повідомляють РосЗМІ та підтверджують окупаційна влада Херсона.

Так смерть колаборанта підтвердив гауляйтер Херсона Кирило Стремоусов.

За його словами, Журавко загинув "внаслідок чергового обстрілу нацистами мирних об'єктів Херсона", а також запевнив, що смерть не залякає нікого, хто хоче "йти вперед і мир для своїх дітей", додавши "Росія з нами".

Стремоусов також показав останнє відео із Журавком, який напередодні приїхав до Олешки та проголосував за входження Херсонської області до складу Росії на незаконному референдумі.

Олексій Журавко – колишній депутат Верховної Ради України, член "Партії регіонів". Згідно з відкритими даними, він інвалід від народження - немає правої ноги та лівої руки. 2015 року виїхав до Росії, спецслужби України оголосили йому заочну підозру за кількома кримінальними статтями. Весною 2022 року він повернувся до Херсонської області.

Читайте також:

Зовсім погано: Путін має намір запровадити військовий стан у Росії та заборонити виїзд чоловіків

Скандал року: Україна вигнала іранського посла за подарунки Путіну у вигляді бойових дронів

Путін одразу після мобілізації підвищив собі зарплату. Премії дали і урядовцям. Як вам Росія?