Поки українці радіють поверненню з полону захисників «Азовсталі», депутат-зрадник Ілля Кива та його прихвостень — сепаратист Константин Бедовой (Костя Калоша, на фото ліворуч) розраховують, що передача росії Віктора Медведчука допоможе путіну виграти війну.

Нагадаємо, вночі 22 вересня 215 українських захисників обміняли на кума путіна Віктора Медведчука і 55 російських військових.
На думку Киви, який переховується в Москві і не вилазить зі студій пропагандистських помийок, Медведчук допоможе путіну реалізувати так званий план поділу України, за яким західні області мають відійти Польщі, а південь та схід — росії. Зрадник також радіє оголошеній в росії мобілізації. У своєму телеграм-каналі він написав: «Осінь заграє новими фарбами».
В хворій уяві Киви, у разі реалізації цього задуму, путін призначить його чи не «прем’єр-міністром Малоросії». Його спільник Костя Калоша, який вже півроку ховається за кордоном, заворушився і також планує повернутися в окуповану путіним Україну. Нагадаємо, Калоша втік спочатку до Болгарії, а потім до Молдови. Це сталося після того, як захисники України знищили його надії стати російським «комендантом» селища Білогородка на Київщині.

Читайте також: