Зазвичай Росія дуже пишалася своїми спортсменами. Особливо футболістами та хокеїстами. І якщо до хокеїстів ще руки не дійшли (через остраху отримати ключкою між ніг), то до футболістів – і руки, і ноги військкомів дійшли чудово.

За повідомленням 24Каналу, сальна рука пузатого російського військового комісара дотяглася до футболістів. Зрозуміло, посягнути до вищої ліги духу не вистачило, але футболісти нижчої ліги з футболу – чим не претенденти на кирзовий чобіт.

Забирати в армію відомих російських футболістів не можна – там фанатська база така, що знесуть саме Міноборони (інша справа – сотні тисяч ноунеймів з усієї РФ). Але регіональні спортсмени не сильно комусь і потрібні, їх можна на забій. Так, однією з таких стала команда "Ставропольагросоюз", гравці якої вже почали отримувати повістки. І тренер клубу вже пригрозив, що клуб зніметься з розіграшу Кубка Росії. А все тому, що йому не вистачить футболістів для проведення матчів.

Під роздачу потрапив і Російська футбольна спілка. Однак там повістки отримали не футболісти, а юрист, а також один із масажистів та адміністраторів.

Читайте також: