З території Білорусі зайшли російські військові, які вбивали, грабували, ґвалтували мешканців Ірпеня та Бучі, попутно руйнуючи міста. З аеродромів Білорусі злітали російські винищувачі, які пускали ракети до житлових районів із мирними жителями по всій Україні. Як можна вірити після цього білорусам? Важко відповісти з огляду на те, що вони практично в заручниках у Лукашенка.

І ось у мережі «розгулялася» інформація про те, що нещодавно до Мінська прибули приблизно 130 російських найманців, які відразу ж розпочали посилені тренування на білоруському охоронному підприємстві «ГрандСервіс». Докладніше про це повідомляє інформаційне видання Обозреватель, посилаючись на джерело у ЗСУ.

Повідомляється, що на це підприємство було доставлено партію форми, яку використовують українські військові. А це свідчить про підготовку до провокаційних дій біля українського кордону. Зважаючи на все, ці операції планують провести для того, щоб розпочати в Білорусі мобілізацію прихильників Путіна нібито для захисту населення від «озвірілих нацистів з України».

Очікується, що вони проведуть провокаційні дії на території Київської, Житомирської, Рівненської та Волинської областей. Джерело називає, що в районі населених пунктів Пінськ, Іваново та Кобрин можуть бути диверсії.

Читайте також: