Володимир Зеленський зміг об'єднати усю Україну. Кожен, хто прокинувся 24 лютого через вибухи чи винищувачі, насамперед пішли в телефон на сторінку президента, щоб дізнатися, які дії влади. І президент розповів правду про те, що відбувається, і запевнив, що разом народ подолає всі труднощі.

І ось через півроку українці знають, що впоралися і продовжують справлятися саме завдяки тому 24 лютого, коли Володимир Зеленський обрав свій народ, а не втік і країни і не здав національні інтереси.

Більше того, тепер президент України шкодує громадян РФ, які потрапили під мобілізацію і будуть відправлені в Україну вмирати. Адже всі вони чиїсь діти, батьки, чоловіки, і їхня втрата стане горем кожної російської родини. Росіяни ошукані своїм президентом і йдуть на поводу у брехливої ​​путінської пропаганди.

Цензор.НЕТ повідомив, що Зеленський вважає винним у війні лише Путіна, а не загалом російський народ. Також, Зеленський зазначив, що мобілізація в РФ не стала сюрпризом для української влади. Більше того, прихована мобілізація відбувалася й раніше.

Водночас президент України наголосив, що не хотів би, щоб росіяни їхали помирати в Україну заради амбіцій свого державного лідера.

«Я не хотів би думати, що війна завершиться тоді, коли закінчаться ці люди, яких він відправляє на війну. Я вважаю, що війна має завершитися раніше, але хтось має вправити мозок їхньому військово-політичному керівництву РФ", - наголосив Зеленський.

Читайте також: