Ні для кого не секрет, що російська армія зазнає поразки у військових діях проти України. І оголошена мобілізація – це можливість замінити тих, хто загинув на нове гарматне м'ясо.

Це ж розуміє якийсь відсоток адекватних росіян. І тому все частіше в мережі виникають відеоматеріали, які показують плачевний стан ситуації. То п'яних призовників везуть, які у звичайному житті не просихали і нормально навіть лопату тримати не зможуть, то пенсіонерів, котрі забули і не хочуть згадувати, як це воювати.

Один із білоруських Telegram-каналів NEXTA Live опублікували свіже відео-визнання полковника російської армії.

Чоловік у кадрі назвав своє ім'я, вік та звання. Підполковник 1959 року народження, якого навіть не направили на медкомісію, а одразу забрали на «навчання». Хоча, за словами військового, в указі Путіна зазначено, що мобілізують підполковників до 55 років, а чоловікові 63 роки. Також він розповів, що на «навчанні» він проведе всього 2 тижні, після чого його відправлять до зони бойових дій.

Путін та його посіпаки порушують свої ж закони та укази, принижуючи власних громадян та знищуючи всі шанси на мирне врегулювання ситуації як усередині країни, так і за її межами.

Читайте також: