Росія на території України воює вже понад 200 днів. При цьому російські військові давно порушили більшість законів та традицій війни. Вони використовують заборонену зброю, цілеспрямовано вбивають цивільних, ґвалтують та мародерствують на окупованих територіях. Весь цей час росіяни підтримували таку стратегію Путіна, проте все змінилося, коли 21 вересня 2022 Володимир Путін заявив про мобілізацію в Росії.

Так, стало відомо, що після оголошення президентом РФ Володимиром Путіним початку мобілізації, росіяни масово намагаються знищити військкомати та адміністрації, щоб її зірвати та зберегти собі життя.

І справді, поки на прикордонних пунктах аншлаг із охочих втекти з Росії, ті, хто не можуть цього зробити, палять військкомати. Вночі такі випадки були у Нижньому Новгороді та Пітері, а під ранок у Тольятті Самарської області до будівлі міської адміністрації прилетів коктейль Молотова.

"У ніч на 22 вересня невідомі особи підпалили вход до будівлі адміністрації, що знаходиться за адресою вул. Білоруська, 33. УВС за м. Тольятті наразі проводить перевірку за цим фактом", - йдеться в офіційному повідомленні влади.

Крім того, в ніч на 22 вересня в Петербурзі спалахнула будівля, в якій розташований військовий комісаріат Ломоносівського району Ленобласті. Як повідомили у прес-службі ГУ МНС у Петербургу, горів кабінет на першому поверсі.

А ще у Нижньому Новгороді підпалили призовний пункт Ленінського та Канавінського районів.

Читайте також:

У Туреччині звалився російський борт: вижили не всі. Перші подробиці катастрофи

Такого ви не куштували: старовинний рецепт української "Затірки" від пані Марії

Найкраще зробити запаси: в Україні різко дорожчає цибуля. Українців попередили