Кожен новий день для звичайних українців розпочинається із перегляду новин про ситуацію на фронті. Ми разом радіємо вдалим військовим операціям, ми разом оплакуємо втрату серед військових та мирного населення.

Сьогодні один із тих днів, коли українці сповнені надій та впевненості у завтрашньому дні, у перемозі України та у швидкому відновленні держави. Все тому, що ЗСУ перерізають ключову траси на Луганщині та б'ють у тил ворога.

Докладніше про це інформують Главред.

Ні для кого не секрет, що успіх українського контрнаступу багато в чому залежить від успішних операцій зі знищення логістичних ланцюжків російської армії. Після вдалої деокупації Харківської області, українські військові почали знищувати логістичні артерії окупантів на Луганщині. І вже зараз військові сміливо заявляють, що вони взяли вогневий контроль над одним із найважливіших транспортних шляхів, якими російська армія отримала своє постачання.

"Якщо пам'ятаєте, то Харківська артерія Вовчанськ-Великий Бурлук-Куп'янськ-Ізюм переходила під цей контроль значно довше. Натомість як потім погнали, як погнали!", - зазначають джерела.

"Крім того, за завданими ударами в тил тимчасово окупованої Луганщини можна говорити, що в районі Лисичанська в окупантів якось зовсім погано складається, адже через них залітає вже в Новоайдар", - уточнили інсайдери.

Також читайте: