Вкотре всі росіяни мають зрозуміти: мобілізація, оголошена Путіним, торкнеться лише простих сімей. Діти олігархів та чиновників, наближених до Кремля, від цієї мобілізації "відкосять" і далі їздитимуть на розкішних машинах та розважатимуться за кордоном у шикарних апартаментах.

Ще один такий приклад – син кремлівського прес-секретаря Дмитра Пєскова – Микола.

Російський журналіст Дмитро Низовцев зателефонував мажору Пєскову та представився військкомом. Мовляв, Миколі відправили повістку і чи варто чекати на нього у військкоматі.

На що Коля Пєсков заявив: "Чого ви мені дзвоните? Я на 10 ранку нікуди, ЄСТЄСТВЄННО, не прийду. Я вирішуватиму це питання на іншому рівні"...

Ось така мобілізація. Часткова. Путін не обдурив: мобілізуватимуть лише дітей із звичайних сімей…

Нагадаємо, після того, як Путін оголосив офіційну мобілізацію, на сайтах російських авіакомпаній закінчилися квитки на найближчі рейси до країн з безвізовим режимом, зокрема до Туреччини, Вірменії, Азербайджану та Узбекистану.

За інформацією російських ЗМІ, квиток на прямий рейс із Москви до Стамбула можна купити не раніше ніж на 23 вересня, коштує він 76 тисяч рублів (46 тисяч грн). На сайті російського "Аерофлоту" найближчий доступний прямий рейс – 25 вересня (34 тисячі гривень). На сайті Turkish Airlines на аналогічний рейс можна купити квиток не раніше 24 вересня приблизно за 49 тисяч грн.

Читайте також:

У Туреччині звалився російський борт: вижили не всі. Перші подробиці катастрофи

Такого ви не куштували: старовинний рецепт української "Затірки" від пані Марії

Найкраще зробити запаси: в Україні різко дорожчає цибуля. Українців попередили