Російському диктатору Путіну вже просто начхати на населення Росії. Він поставив собі завдання втопити своїх солдатів у крові заради своїх старечих амбіцій і фантазій.

За словами президента України, російський диктатор мав серйозні проблеми з кадровим складом, він кидав у бій кадетів, недосвідчених курсантів, молодих хлопців.

"Ми вже знаємо, що вони мобілізували кадетів, хлопців, які не вміли воювати. Ці курсанти загинули. Вони навіть не могли закінчити свою освіту. Всі ці люди не можуть боротися. Вони приходять до нас і вмирають. Він бачить, що його підрозділи просто розбігаються. Йому потрібна багатомільйонна армія, яка прийде до нас. Тому що він бачить, що більша частина тих, хто приходить до нас, просто тікає", - зазначив президент в інтерв'ю виданню BILD.

Глава держави наголосив, що Путін використатиме всі способи для досягнення своєї мети.

"Він хоче втопити Україну в крові, але також і в крові своїх солдатів", – резюмував президент.

Нагадаємо, після того, як Путін оголосив офіційну мобілізацію, на сайтах російських авіакомпаній закінчилися квитки на найближчі рейси до країн з безвізовим режимом, зокрема до Туреччини, Вірменії, Азербайджану та Узбекистану.

За інформацією російських ЗМІ, квиток на прямий рейс із Москви до Стамбула можна купити не раніше ніж на 23 вересня, коштує він 76 тисяч рублів (46 тисяч грн). На сайті російського "Аерофлоту" найближчий доступний прямий рейс – 25 вересня (34 тисячі гривень). На сайті Turkish Airlines на аналогічний рейс можна купити квиток не раніше 24 вересня приблизно за 49 тисяч грн.

Читайте також:

Долар різко подорожчав уперше за 20 років після заяви Путіна

Мільйони тонн снарядів, цілі ешелони: Жданов розповів, що Путін направляє в Україну

Заморозки на Київщині: синоптики попередили про небезпеку