У російському міністерстві закордонних справ не перестають дивувати заявами. Британія запросила на прощання з Єлизаветою ІІ представників усіх цивілізованих країн світу. Зрозуміло, що Росія до списку цивілізованих країн не входить.

МЗС РФ вирішило відразу ж позначити свою позицію із цього приводу, опублікувавши на своєму офіційному сайті маразматичний протест із цього приводу. Крім того, у Лаврова вирішили розповісти всьому світу, що Єлизавета в молодості боролася зі Степаном Бандерою!

"Це особливо блюзнірсько перед пам'яттю Єлизавети II, яка, як відомо, служила в роки Другої світової війни в лавах територіальної оборони британських збройних сил, які билися з нацистами та їхніми українськими посібниками С.Бандерою та Р.Шухевичем. Нині британські еліти на їхньому боці. У Москві пам'ятають і продовжують вшановувати пам'ять усіх ветеранів, які зробили внесок у Перемогу", - йдеться у повідомленні російського МЗС.

Нагадаємо, Великобританія не запросила представників Росії, Білорусі та М'янми на похорон королеви Єлизавети II. Іран, який знаходиться під жорсткими західними санкціями, буде представлений на рівні послів.

Похорон королеви Єлизавети II відбудеться 19 вересня 2022 року. Після завершення прощання у Вестмінстерському абатстві труну з тілом королеви буде перевезено до Віндзорського замку, де Єлизавета II буде похована.

Читайте також:

Війська РФ почали закопувати свої танки: Жданов розповів про накази Кремля

Як прощалися з королевою Єлизаветою ІІ: черги розтягнулися на 10 кілометрів, люди стоять до ночі. Фото

І до нас дісталося: в Україні вперше зафіксовано мавпу віспу