Мало хто знає, але Адольф Гітлер, ще задовго до своєї поразки, а саме з 1943 перестав обідати за спільним столом зі своїми соратниками, побоюючись зради та замаху на своє життя. А вже в 1945 році Гітлер і зовсім "тримався від усіх далеко, все більше часу проводячи в бункері". Якщо спостерігати те, що відбувається з керівництвом Кремля сьогодні, то схожість Гітлера та Путіна не помітити просто неможливо.

Російський президент Володимир Путін ось уже півроку боїться, що його вб'ють, бо усвідомлює - він дуже багато поставив на війну з Україною, яку програє. Саме тому глава Кремля обмежив усі контакти, а якийсь час і зовсім жив у спеціальному захищеному бункері.

Інша річ Президент України Володимир Зеленський. Так, 14 вересня він з'явився за 20 кілометрів від лінії фронту, на звільненій лише напередодні Харківщині. Причому разом із усім офісом президента.

От і не дивно, що в соцмережах пишуть таке:

  • Один не відокремлює себе від бійців. Від народу. І підкреслено слугує країні.
    Інший, геть-чисто відірваний від реальності, поставив цілу країну собі на служіння;
  • Президент України щодня показує, що він разом із народом і війна це його головна турбота. І як би російське телебачення не знущалося з коміка Зеленського, але для українців він став народним президентом і він це це доводить постійно;
  • Російський головнокомандувач далекий від такого дешевого піару. Він героїчно сидітиме в бункері, поки його звідти не витягнуть.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк прокоментував поїздку президента Володимира Зеленського до звільненого Ізюму Харківської області, а також потролив російського президента Володимира Путіна.

"Буквально за кілька кілометрів від лінії фронту у звільненому Ізюмі Зеленський конкретно вказує, чому Росія ганебно і катастрофічно програє війну... Хтось за "довгим столом" ще не зрозумів?", - написав Подоляк.

При цьому Подоляк опублікував фото відвідування Зеленським звільненого Ізюма.

Читайте також:

Президент Киргизії вирішив "підколоти" Путіна, змусивши його нервувати. Відео

В обсерваторії НАН визнали: у небі над столицею постійно літають НЛО

Російські війська через контрнаступ ЗСУ зазнають найбільших втрат з часів Другої світової, - Daily Mail