Чутки про відкриття закладів мережі McDonald's ходять серед українців уже давно. Ще б пак, по-перше, популярна мережа фаст-фуду це один з головних символів свободи, легендарний бренд і пам'ять. А ще через унікальні секрети на кухні Макдональдс так подобається багатьом, адже ніде більше немає настільки смачної картоплі фрі. У цьому дітей залучають іграшки. І ось усі українці у передчутті відкриттів.
Так стало відомо, що McDonald's планує відновити роботу перших кількох ресторанів в Україні наприкінці вересня. Точну дату запуску ще не встановлено. Однак через складнощі з логістикою мережа точно не зможе розпочати роботу в найближчі два тижні.

Про такі плани McDonald's повідомили джерела компанії. За їх словами, доставка необхідних товарів ускладнилася через черги на кордоні, де фури стоять у чергах.

Також у компанії розповіли про активність співробітників мережі, що помітилася у деяких точках у Києві та Львові. У McDonald's уточнили, що поки що працівники просто миють ресторани. "100 ресторанів, їх все потрібно упорядкувати", - сказало джерело в компанії.

У яких містах "Маки" відкриються насамперед, не повідомляється. Також невідомо, чи будуть відкриті усі 100 згаданих точок.

Читайте також:

Спроба захоплення Києва та повторення вторгнення з Білорусі: Залужний розповів, що може статися у 2023 році

"Миші всі погризли": Жданов розповів, чому російські ракети почали прилітати російськими містами

У Польщі вже офіційно заявили про загрозу воєнного конфлікту з Росією