Президент України Володимир Зеленський заявив про наявність "добрих новин" із Херсонської області. За його словами, дедалі більше населених пунктів, куди повертається український прапор. Щоправда, глава держави вважає, що ці пункти називати ще зарано.

"Мабуть, ви всі вже бачили повідомлення про активність українських захисників. І, гадаю, кожен громадянин відчуває гордість за наших воїнів. Це заслужена гордість, правильне почуття", – зазначив президент, якого цитує ТСН .

Зеленський подякував 25-й повітряно-десантній бригаді, 92-й окремій механізованій бригаді та 80-й десантно-штурмовій бригаді "за хоробрість, за героїзм, виявлені під час виконання бойових завдань".

Також він висловив подяку 406-й окремій артилерійській бригаді за "надзвичайно успішні" потрапляння в районах зосередження окупантів на півдні України та 60-й окремій піхотній бригаді, яка "послідовно просуває наші позиції".

Глава держави наголосив, що кожен український військових на тому чи іншому напрямі змінює на користь України та загальну ситуацію по всьому фронту.

"Чим складніше окупантам, чим більше в них втрат, тим кращими будуть позиції у наших захисників на Донбасі, тим надійнішою буде оборона Запоріжжя, Миколаєва, міст Дніпропетровської області, тим швидше зможемо звільнити Приазов'я та весь південь", - пояснив він.

Читайте також:

Російський Білгород знеструмлений, люди в паніці. Щось потужно гримнуло

Як довести наявність трудового стажу для пенсії, якщо у вас немає трудової книжки, а ви працювали

Усікнення глави Іоанна Хрестителя: які є заборони у це найважливіше церковне свято