Путінські ФСБшники вирішили з'ясувати відносини із російськими контрактниками в одному з херсонських кафе. Найкращими доводами у "бесіді" стала бойова зброя.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Yahoo News, такі дані містяться у звіті Слідчого комітету РФ, який опинився у розпорядженні журналістів.

Зазначається, що інцидент стався наприкінці червня, але про нього стало відомо лише зараз.

Перестрілка сталася 19 червня близько 20.00. Троє ФСБшників – Ігор Якубинський, Сергій Привалов та Д. А. Бородін – увійшли до кафе на проспекті Ушакова. У закладі вже випивали російські контрактники – сержант Сергій Обухов та молодший сержант Ігор Судін із восьмого артилерійського полку ЧФ РФ.

ФСБшники нібито дорікнули окупантам за пияцтво у формі та зі зброєю. Обухів у відповідь вистрілив із пістолета в підлогу. ФСБшник Привалов спробував вихопити пістолет, а Сосудін відкрив вогонь з Ак-74 - Якубинський і Привалов відкрили вогонь у відповідь.

Внаслідок перестрілки загинули контрактник Обухів, ФСБшники Привалів та Якубинський. Бородіна та Судина госпіталізували до шпиталю у Севастополі. Ще один ФСБшник, ім'я якого не розкривається, втік з місця перестрілки.

Читайте також:

Тонкий натяк: Лавров зібрався "захищати" російськомовних у Молдові. А солдатів вистачить?

Просто до сліз: у мережі показали, як український захисник приїхав додому до мами. Відео

Вже до кінця року Росія залишиться без снарядів, артилерії та бронетехніки, - ЗМІ