Вже весь світ знає, що означають слова російської верхівки про міфічний "захист" російськомовних за межами Росії. За цим слідує акт агресії.

Глава російського МЗС Лавров зробив чергову таку заяву. На цей раз він натякнув на "захист" Молдови. Щоправда, не уточнив, від кого саме, повідомляє ТСН.

"Ми зробимо все, щоб інтереси російськомовного, російського населення в Молдові не постраждали жодним чином", - сказав міністр, звинувативши керівництво цієї країни в тому, що воно "грає в ігри, нав'язані Заходом".

"Не забуватимемо, що окрім Придністров'я, в Молдові є ще Гагаузія, яка теж претендує на особливий статус. Вона має, до речі, деякі елементи особливого статусу. І я думаю, що молдавське керівництво вчинить правильно, якщо кине грати в геополітичні ігри, що нав'язуються Заходом, і замислиться про інтереси тих людей, які живуть пліч-о-пліч", – заявив Лавров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії вже до кінця нинішнього року виникне історичний дефіцит у снарядах, артилерії та бронетехніці.

Читайте також:

Ватикан вперше в історії назвав Росію "агресором" та визнав напад на мирну Україну

Росіяни дочекалися: масштабна мобілізація почалася в Москві та Пітері

Як працюватимуть кафе та ресторани Києва з 1 вересня. Будьте готові