Путінські посіпаки вже зрозуміли, що ЗСУ звільнять Маріуполь, який тимчасово окуповано росіянами, і починають масово звалювати до Росії.

За словами Петра Андрющенка, у Маріуполі залишилося не так вже й багато тих, хто підтримує російських окупантів та їхнього лідера Путіна.

Крім того, чиновник висловив думку про те, що Маріуполь буде повністю звільнено від рашистів максимум до кінця наступного року.

"Якщо досить прагматично дивитися у фактах, звичайно, є лише один фактор (деокупації Маріуполя) – наші Збройні сили. Коли будуть готові деокупувати, це робитимуть. Ми розуміємо протяжність лінії фронту і складність прийняття рішень. Ми налаштовуємося на весну-осінь, що ми повернемося додому, плани відновлення. Те, що це буде наступного року максимум, ми в цьому не сумніваємося на сьогоднішній день. Як розвиватиметься – питання нашого військового керівництва", – сказав Андрющенко, якого цитує ТСН .

Він також зазначив, що влада намагатиметься зробити все, щоб максимально швидко звільнити місто від російського ворога.

"Ми працюватимемо з містом, маріупольцями весь цей період, і в окупації, і в евакуації, робити все від нас залежне, щоб точно деокупація настала якомога раніше, пройшла якомога легше", - заявив він.

Читайте також:

Як працюватимуть кафе та ресторани Києва з 1 вересня. Будьте готові

Навіть із Казахстану женуть: людей дратують росіяни на машинах із літерами Z

Skoda офіційно показала футуристичний електромобіль Vision 7S