Кілометрові колони російських вантажівок, завантажених українським зерном та іншими культурами. Багатотонні фури вивозять із України все, що тільки встигають відібрати у фермерів.

Відео знято на одній із трас у Мелітополі. На кадрах видно, як під російськими вантажівками розсипається цінний вантаж, перетворюючись на борошно та прилипаючи до колес товстим шаром.

Але ніхто не звертає на це уваги, нікого не хвилює те, наскільки довгоочікуваним цей вантаж може бути для деяких людей.

Відповідний ролик опублікувало агентство РІА "Мелітополь".

Зазначається, що окупанти або грабують регіон, або за безцінь відбирають у місцевих фермерів те, що вони вирощували весь сезон. Деякі аграрії навіть кидають засіяні поля, залишаючи на них урожай – аби не дісталося російським варварам-загарбникам.

"З перших днів окупації російські загарбники почали грабувати регіон. З Мелітопольського району у бік Криму потягнулися колони машин, завантажених зерном.

У бік Мелітополя їдуть лише самотні легковики, натомість на півострів доїхати швидко не вийде. Трасу заповнено вантажівками, доверху набитими вкраденим у Мелітопольському, Бердянському та Василівському районах зерном.

Така картина спостерігається на кримській трасі щодня. Окупанти вивозять уже новий урожай, скуплений за безцінь у місцевих фермерів. Багато хто з них кидає засіяні поля, оскільки не вбачає сенсу збирати врожай", - повідомляє видання.

Читайте також:

Звільнення Криму: Зеленський розповів, що готуються маршрути евакуації українців

Ракетна небезпека: Росія вивела у море 24 "Калібру". Українців попередили

"Розжалували до завгоспу": експерт розповів, як Путін покарав Шойгу і чим він займається