У путінській армії виникли проблеми не лише з поповненням особового складу, а й із роботою ППО. Крім того, через загострення в Криму росіянам доводиться терміново перекидати свої літаки назад до РФ.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

"Росія зрозуміла, що її авіацію в Криму не захищено. Система протиповітряної оборони (ППО) виявилася нездатною протистояти подіям, що відбуваються в Криму", - зазначив Жданов.

Експерт також наголосив на тому, що в російських військах гостра проблема з бойовими пілотами.

"Росіяни відтягують свою бойову авіацію з українського Криму, щоб її убезпечити. При цьому мають величезні проблеми з пілотами. Втрата кожного пілота – біль для Росії", - підкреслив Олег Жданов.

Тим часом, за словами Жданова, Путін, поки перебуває при владі, не віддасть Криму і відстоюватиме до останнього. Експерт зазначив, що без кровопролиття півострів можна буде повернути лише після зміни влади у Росії.

"Росія не відмовиться від Криму, поки Путін при владі. Захоплення Кримського півострова він вважає, мабуть, своїм найвищим політичним досягненням. Поки Путін при владі, жодних передумов для того, що півострів буде добровільно повернуто Україні, немає. Я б навіть так сказав – сьогодні немає безкровного шляху повернення Криму", – пояснив ситуацію Жданов.

Читайте також:

Захищав Україну: у бою не стало відомого чемпіона з самбо

Україна змогла зробити Чорноморський флот Росії безпорадним, - Politico

ЗСУ нарешті отримають ударну авіацію з-за кордону. Почалося