Схоже, що у російських окупантів виникли серйозні проблеми не лише з високоточними ракетами, а й із звичайними, які хоч би можуть долетіти до мети.

Так, за словами голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, 29 серпня у Миколаєві було зафіксовано 12 ударів, при тому що за інформацією оперативного командування "Південь", росіяни випустили 16 ракет, передає Оглядач .

"Що стосується вчорашнього ракетного обстрілу, ОК "Південь" повідомляє, що було випущено по нас 16 ракет, але досягли цілей лише 12. Це говорить про те, що окупанти мають проблеми з ракетами або технічним обслуговуванням. Зараз ми бачимо, що яке- та кількість ракет не долітає, ламається в повітрі", – зазначив Кім.

Також голова ОВА наголосив, що російські окупанти групували ракети з кількома цілями. У тому числі, ворог вкотре навмисне бомбардував будинки мирних жителів.

"Вони мали на меті дестабілізувати ситуацію і тероризувати населення. Групи цілей у них були дуже різні. Наприклад, інфраструктурна частина, приватний сектор та адміністративна будівля. Вони навмисне групували цілі", - наголосив глава ОВА.

Нагадаємо, під час ракетного удару по центру Харкова, який росіяни напередодні, загинули 5 людей, а ще семеро отримали поранення. Удар припав на подвір'я 5-поверхового будинку.

Читайте також:

ЗСУ нарешті отримають ударну авіацію з-за кордону. Почалося

Українська спортсменка прославилася на весь світ найяскравішою перемогою

Анна Кошмал зі "Сватів" показала свого загадкового чоловіка