Стало відомо, що на сході Румунії біля міста Вранча перекинувся автобус, у якому перебували 43 громадян України. Автобус прямував із Туреччини до України.

За даними поліції ДТП, сталося в ніч на 27 в комуні Гароафа повіту Вранча в ніч на 27 близько 2:45. Про це повідомляє румунське видання Romania Posts English.

Як пише місцеве агентство, на в'їзді до румунської комуни водій втратив керування, через що транспортний засіб перекинувся в кювет.

При цьому опитані пасажири кажуть, що водій у дорозі захворів, проте відмовлявся зупиняти автобус. Втрата управління пов'язана з тим, що він шукав у салоні аптечку і ненадовго втратив кермо, автобус виїхав на зустрічну смугу та перекинувся.

Внаслідок аварії було госпіталізовано 23 особи, серед них - четверо дітей віком від 5 до 16 років. Загиблих в інциденті немає. Очевидці стверджують, що на місці ДТП було 13 автівок "швидких".

"Червоний план" втручання був одразу активований, близько 13 машин швидкої допомоги прибули на місце", - заявив мер комуни Гароафа Лаурентіу Дьякону.

А от місцевий чиновник Нікушор Халіч запевнив, що після надання допомоги українцям доставлять до державного кордону.

"23 особи були доставлені до лікарні для медичного огляду, але ніхто не перебуває у важкому стані. Одна людина отримала вивих плеча і була госпіталізована, а ще одна людина нібито мала політравму хребта. Медики все ще обстежують людей, які надійшли у відділення невідкладної допомоги повітової лікарні швидкої допомоги Фокшані. Тих, хто не постраждав, доставлено до Центру прийому біженців", - розповів він журналістам.

Читайте також:

Глава Формули-1: "Ми більше не маємо справу з росіянами, хоча вони й платили шалені гроші"

Який виглядав перший мікроавтобус "Запорожець". Прототип, який не пішов у серію

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне