Якщо Північна Корея надасть Путіну 100 тисяч військових, отримавши за це необхідні їй енергоресурси, США не залишать це поза увагою і назавжди зможуть вирішити питання диктатури в КНДР.

Як повідомляє УНІАН , про це заявив експерт Defense Express Іван Киричевський в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Якщо припустити, що Росія домовиться з Північною Кореєю про 100 тис. найманців в обмін на енергоресурси, які потрібні корейцям, то перекидання такої маси військ не буде прихованим, тому що цей процес дуже помітний", - зазначив Киричевський.

Експерт також розповів, якою реальною технікою користуватиметься армія Північної Кореї.

"Копіями радянських Т-54, Т-55 та зі своїми радянськими гарматами зразка 1950 року. Літаки, які вони мають – це теж музейні експонати, а не реактивні винищувачі. Якщо Північна Корея погодиться на пропозицію Кремля – це допоможе США назавжди вирішити проблему диктаторського режиму Північної Кореї", - пояснив експерт.

Нагадаємо, раніше Кім Чен Ин заявив, що його країна готова до будь-яких бойових дій з боку США.

За словами керівника КНДР, його країна готова мобілізувати свої засоби стримування ядерної війни та протистояти будь-якому військовому зіткненню США.

"Наші збройні сили повністю підготовлені до реагування на будь-яку кризу, і наші національні сили стримування ядерної війни також повністю готові правильно, точно та швидко мобілізувати свої абсолютні сили для виконання своєї місії", - сказав Кім Чен Ин.

Читайте також:

Заступиться Захід і буде "класична Третя світова": Клімкін розповів, чого чекати

Повний маразм: у російських дитсадках дітей запрошують на "спецоперацію" до України. Фото

У Росії заговорили про переговори з Україною: "Запропонуйте нам першими"