Як з'ясувалося, системи ППО росіян не такі вже й хороші, як раніше це рекламувалося, а сама російська армія – це вже не друга, не третя і навіть не четверта армія світу.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов під час телемарафону, повідомляє прес-служба ГУР.

Він також зазначив, що російська армія вже не в змозі відстоювати захоплені нею території, а переломний момент у війні вже настав.

“Це зовсім не друга армія світу, і навіть не четверта. І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь у якійсь частині світу, а в них. Тому переломний момент уже розпочався”, – заявив начальник ГУР МО України.

Тим часом, секретар РНБО Олексій Данилов раніше закликав українців готуватися до затяжної війни з російськими окупантами.

"Буде дуже складно, легко не буде. І якщо хтось вважає, що ми вже пройшли якийсь рубікон і далі буде як по маслу, такого не буде, на жаль. Ми матимемо велику війну з цією країною і нам доведеться докласти багато зусиль, щоб перемога була за нами», – зауважив він.

Читайте також:

Вікна відчиняйте лише на ніч: синоптик попередила українців

Дівчата по ньому сохли: не стало головного героя серіалу "Інтерни". Навіть Путін розплакаться

Вчені показали, як виглядала топ-модель у кам'яному віці. Фото