Цілком можливо, що накопичені російськими окупантами ракети можуть бути використані територіями України не 24 серпня, а в будь-які інші дати.

Про це Георгій Тука заявив в інтерв'ю Оглядачеві .

За його словами, Росія має достатній запас ракет, а останнім часом йде накопичення арсеналів на території Білорусі.

"Що стосується того, чи є чимось, то, на жаль, є. І дані, не тільки нашої розвідки, свідчать про те, що останніми днями відбувалося накопичення ракетного арсеналу в тій же Білорусі.

Щодо моменту завдання удару до Дня Незалежності, то, на мій погляд, незважаючи на те, що в нас, як і раніше, продовжують твердити, що Путін відданий якимсь там сакральним датам, я спостерігаю деяку руйнацію цієї міфологеми.

Тому я не готовий підтримувати думку, що саме до цього дня нам готують удари великої інтенсивності. Хоча виключати цього не можна, тому треба готуватися до неприємних сценаріїв у виконанні Повітряно-космічних сил РФ, - зазначив Тука.

Він також спрогнозував потужні протести у Росії через колосальні втрати путінської армії в Україні.

"Так, я готовий підтримати таку точку зору. З єдиним застереженням – не треба розраховувати, що це відбудеться у найближчому майбутньому і у вигляді якогось соціального вибуху всередині Росії.

Ні, цей процес йтиме досить повільно, наростаючою, але фінал буде саме таким, про який ви сказали – розпочнуться акції протесту. Спочатку вони носитимуть виключно локальний характер, а потім, можливо, переходитимуть на національний рівень. Так, таке я припускаю", - резюмував він.

Читайте також:

"Бажаю вам мирного неба": Лукашенко привітав Україну з Днем Незалежності

Хороша новина: Рєзніков оголосив, що найгірший сценарій вторгнення РФ вже позаду

Вчені вперше показали фото Марса з минулого: там були річки та моря