20 серпня 2022 року Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа у реванші. На кону стояли всі титули українця, а також вакантний пояс журналу The Ring. І українець таки здобув цю перемогу роздільним рішенням суддів - 113-115, 115-113, 116-112. Свою перемогу чемпіон присвятив особливим людям.

Так, на пресконференції після поєдинку наш боксер зробив заяву про війну в Україні та висловився про президента Росії Володимира Путіна.

А ще заявив, що "присвячує цей поєдинок своїй державі Україні і ЗСУ".

Воно й не дивно, зважаючи на те, що українські військові навіть на фронті з нетерпінням чекали на реванш і, звісно ж, дивилися бій.

Козаки із ЗСУ навіть поділилися ексклюзивними відео як це було.

В свою чергу український боксер Олександр Усик (20-0, 13 КО) записав звернення до воїнів ЗСУ, які протистоять вторгненню Російської Федерації. Після перемоги над Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) наш чемпіон звернувся до бійців батальйону "Штурм", піхотинців та 45-го окремого мотопіхотного батальйону.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Леонід Скрипченко, який служить у ЗСУ. Усик побажав захисникам України звільнити наші землі від агресорів.

Читайте також:

"Одразу після затемнення": астролог розповіла про переговори, після яких настане світ

Потужний удар: усі країни Прибалтики, Польща та Фінляндія заборонять в'їзд росіянам

Як підвищити собі пенсію за вислугою років: інструкція