Кожна людина по-різному переносить магнітні бурі. Це може бути просто змінився настрій, порушення сну, а можуть бути досить серйозні симптоми. Наприклад, у людини можуть загострюватись його хронічні захворювання, початися стрибки артеріального тиску або він опиниться в депресивному стані. Вересень 2022 року в цьому сенсі буде нелегким.

Як повідомляє Meteoagent, початок вересня буде досить спокійним. З півночі першого дня осені буде лише 2 бали, що характеризується як "невеликі обурення".

Натомість пізніше метеорологи попереджають про "справжні" магнітні бурі.

Так, вже 2 вересня у зв'язку з надмірною активністю Сонця, коливання дорівнюватимуть 4 балам, а наступного дня і взагалі 6 балам.

"Сильна геомагнітна буря" - це найпотужніші коливання у вересні, до яких варто підготуватися заздалегідь. 4 вересня з 9-ї вечора прийде буря у 5 балів. Потім на добу 3 бали, далі на добу 4 бали і на три доби знову 3 бали.

Сильними також можна вважати коливання в 4 бали на добу з 9-ї вечора 12 вересня і з того ж часу, але 29 вересня так само на добу. Що стосується 3-х балів, вони будуть на чотири доби, починаючи з 9-ї години вечора 13 вересня, а також з того ж вечірнього часу, але лише добу вже 22 числа.

У ці періоди слід обережно, адже бурі негативно впливають на стан здоров'я людей.

Слід зазначити, що прогноз сонячних та геомагнітних бур розраховується за допомогою супутникових систем NOAA, TESIS та наукових міжнародних метеорологічних лабораторій у всьому світі, тому він дає точні результати.

Як відомо, сонячні чи геомагнітні бурі - це внутрішні реакції Сонця, наприклад, викиди сонячної маси чи спалаху поверхні, унаслідок чого енергія розсіюється від Сонця у всіх напрямах, включаючи Землю. Коли ця енергія стикається з магнітосферою нашої планети, стимулює геомагнітну активність.

Читайте також:

Кремль у паніці: після "бавовни" у Криму терміново виводяться кораблі на бойове чергування

На Полтавщині маленька дівчинка притулилася до москітної сітки та випала з вікна

Королева вампірів: дівчина прославилася через свій природний незвичайний зовнішній вигляд.