Оленівка відома всіма своїми шикарними лагунами. Там знімали легендарний фільм "Людина-амфібія". Наразі людьми-амфібіями стають російські окупанти, які зі зброєю в руках захопили мирний український півострів Крим. Біжіть, біжіть дуже швидко додому в Росію.

Отже, ввечері 20 серпня в окупованому росіянами Криму знову почали лунати якісь загадкові вибухи.

Путін наказав називати найпотужніші удари по Криму "бавовнами". Щось там ляснуло. Не хило ляснуло на аеродромі Сакі, потім не слабо так ляснуло на інших російських базах. Тепер дійшло і до Оленівки.

Там саме проходив якийсь концерт на підтримку вторгнення Росії у мирну Україну. І тут полетіли ракети. На салют грошей не вистачило, але росіяни вирішили вдарити ракетами за своїми ж позиціями. Як вам ці дерев'яні ідіоти? Круто?

Російська влада традиційно заявляє, що спрацювала їхня ППО. Але ж ми чудово знаємо, наскільки безсилі російські ППО перед "силами вітру і Сонця", які допомагають ЗСУ.

А ще треба розуміти одну цікаву деталь: путінські пропагандисти вже самі починають розповідати, що Росія дуже вразлива. І якщо Путін вирішить ударити ракетами центром Києва, тоді постраждає вся Росія. Вже зроблено заяву.

Читайте також:

Кремль у паніці: після "бавовни" у Криму терміново виводяться кораблі на бойове чергування

На Полтавщині маленька дівчинка притулилася до москітної сітки та випала з вікна

Королева вампірів: дівчина прославилася через свій природний незвичайний зовнішній вигляд