У Києві хлопець на електросамокаті збив завідувача аптеки військового госпіталю на тротуарі. Чоловік помер через три дні у лікарні. Про це повідомила донька загиблого Наталія.

«Це сталося на тротуарі, на вулиці Лесі Українки, 12. Людина просто йшла з роботи, білий день, Київ. Молодий хлопець, якому 20 років, на електросамокаті на швидкості збив його з такою силою, що через три дні він помер у лікарні. До лікарів у нас жодних претензій. Вони робили все можливе. Ми консультувалися з найкращими фахівцями, але сила удару була настільки сильна, що була така травма мозку, що лікарі просто дивувалися як це можливо. У нього було відкрито черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, множинні гематоми та масивні крововиливи в мозок», – розповіла Наталія.

Наталя додала, що інцидент стався у вівторок, 9 серпня.

За її словами, Микола помер на 67-му році життя. Він працював завідувачем аптеки Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

Дочка додала, що її батько організовував постачання медикаментів, аніж рятував постраждалих від війни.

"Військова аптека організовувала забезпечення ліками військових під час лікування поранених", - сказала Наталя.

Крім того, Наталія зазначила, що поліція відкрила провадження і хлопця викликали на допит.

Зазначимо, що з 2021 року у Києві діє обмеження швидкості електросамокатів. Усі оператори прокату електросамокатів у столиці знизили максимальну швидкість до 20 км/год.

Читайте також:

Будьте готові: названі міста, де буде найважчий опалювальний сезон

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

ЗСУ збили найновіший російський винищувач, який коштує 50 мільйонів доларів. Фото