Путінські загарбники почали дуже хвилюватися з приводу майбутнього Дня Незалежності України.

Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, деякі військовослужбовці вже прямо повідомляють близьких, що 24 серпня українські захисники можуть піти у серйозний наступ.

"До 24 серпня мають на нас піти величезними силами. День незалежності ж буде. Показову кару хочуть влаштувати. Російський військовий розповідає своїй матері про плани ЗСУ щодо контрнаступу. За його словами, таку інформацію надала розвідка Росії. Окупант також скаржиться на свого командира бригади, залишає їх на позиціях вже на "третій термін", - йдеться у повідомленні ГУР.

Нагадаємо, раніше радник глави Офісу президента України Олексій Арестович заявив , що якщо РФ почне ракетний удар Києва, відповідь з боку України буде адекватною.

"Стрілянина ракетами по Києву, навіть якщо така станеться, нічого не додасть російським цілям і завданням операції, спробам їх досягти. Нічого не дасть до утримання ситуації, до ситуації можливої ​​оборони того, що вже завойовано. Воно просто безглуздо з усіх боків. Чисто емоційний жест - щоб вбити побільше цивільних і зіпсувати нам свято? По-перше, ми відповімо і зіпсуємо свято набагато більше Російської Федерації. заявив Арестович.

Тим часом військовий експерт Олег Жданов прогнозує , що 24 серпня окупанти можуть завдати масованого ракетного удару відразу з трьох напрямків.

Читайте також:

Ціна квартири в Україні: за скільки тепер можна придбати житло. Ціни впали

Ракетні удари по гуртожиткам: Путін вибрав нову мету. Атаковано другу будівлю у Харкові, вижили не всі

Путін знайшов друзів: проведе спільні навчання з Індією та Китаєм