Астролог Ангеліна Вакуліна склала прогноз, у якому дата 24 серпня фігурує як дуже небезпечна для Нової Каховки (Херсонська область) та для Нікополя (Дніпропетровська область).

Відповідний прогноз Вакуліної опублікувало видання Главред .

"Нову Каховку чекають сильні обстріли, особливо вночі. Зрада, біль. сльози, шантаж (щодо ГЕС). Ці люди (війська РФ - ред.) будуть покарані і дуже скоро", - додала астролог.

Також Ангеліна Вакуліна назвала місто, з якого варто евакуюватись.

"Нічого хорошого чекати не варто у Нікополі. По можливості евакуюватися, їхати. Буде багато жертв та руйнувань", - зазначила астролог.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов раніше заявив, що небезпечним датами можуть стати одразу три дні – це 23, 24 та 25 серпня.

"Окупанти розуміють, що 24 серпня – це буде День Незалежності України. 23 серпня ми ще святкуємо День Державного Прапора України. Я думаю, вони просто накопичують ту кількість ракет для того, щоб завдати максимально можливого масованого ракетного удару по нашій території. Можливо, буде кілька (ракетних ударів, — ред.), які вони розтягнуть у часі. Вони так просто це не залишать. І це затишшя, я думаю, перед бурею", — вважає Жданов.

Читайте також:

Дадуть 12 тисяч гривень у вигляді соцдопомоги: яку категорію українців це торкнеться і як отримати

Армія РФ зганяє бойові гелікоптери до кордонів з Україною. Названа кількість

Добре живуть: частина українських депутатів після вторгнення РФ пересіла на розкішні автомобілі