Від російських озброєних клінічних ідіотів, які захопили Запорізьку АЕС, очікується всього. Вони вже неодноразово заявляли, що готові підірвати найбільшу в Європі атомну електростанцію, розташовану в Запоріжжі.

Українська сторона та представники Європи вже не вперше зверталися до цих російських мавп із гранатами з приводу того, щоб вони вийшли з території ЗАЕС, але тупі росіяни не хочуть розуміти жодних звернень. І що цікаво: адже під час вибуху ЗАЕС постраждає величезна частина Росії, включаючи сім'ї тих російських ідіотів, які зараз перебувають на атомній електростанції.

Тим часом, Україна відправила до Запоріжжя важку радіохімічну спецтехніку, щоб відслідковувати ситуацію біля ЗАЕС.

Як повідомляє Головне управління ДСНС у Запорізькій області, автомобіль оснащений найсучаснішими приладами, необхідними для оперативного аналізу радіаційної та хімічної розвідки в радіусі 10 кілометрів, засобами для забору проб та ідентифікації невідомих хімічних сполук, а також засобами індивідуального захисту та системою супутникового зв'язку із забезпеченням підключення до високошвидкісного інтернету Starlink.

"Для посилення спостереження за радіаційною та хімічною ситуацією автомобіль використовується у взаємодії з іншими суб'єктами моніторингу навколишнього середовища. Цей автомобіль особливо потрібний, коли необхідно забезпечити постійний контроль прилеглих до АЕС територій", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Людей попередили: росіяни готують удар по Запорізькій АЕС під прапором України. Підігнали "Півонія"

Посидить на дієті: у друга Януковича забрали 600 мільйонів, віддавши їх Україні

Сім'я із Росії поховала чужого солдата заради виплат. Живого сина відмовилися визнавати