У сезон соняшників багато хто хоче пофоткатися на тлі цих шикарних жовтих культур, особливо коли вони зливаються з синім небом.

Можливо, Крістіна Орбакайте такими синьо-жовтими фотографіями якось хотіла натякнути на підтримку України. Не нам судити.

Відповідні фото Крістіна виклала на своїй сторінці в Instagram, позуючи перед об'єктивом фотокамери разом зі своєю донькою Клавою.

"Просто літо і ми", - підписала фото Орбакайте, засвітивши дуже дивні деталі, на які звернули увагу користувачі.

По-перше, у нижньому лівому кутку кадру фігурує потужний обвислий соняшник. По-друге, під топом, який одягла Христина, не видно ліфчика. По-третє, під цим топом чомусь дуже сильно виділяються гострі ребра російської співачки.

І четвертий момент: Крістіна Орбакайте чомусь вирішила закрити коментарі до своєї не зовсім вдалої фотосесії із "обвислими соняшниками".

А ось на черговій фотографії, де донька Клава сидить на плечах у тата Михайла Земцова, вийшло дуже нічого. Але соняшники все одно зав'яли...

Як повідомляють російські ЗМІ, фотографії зроблені за кордоном після того, як Орбакайте завершила зйомки у продовженні серіалу "Тест на вагітність".

Читайте також:

Куди в пральній машині постійно пропадає одна шкарпетка. Багато хто не знав

Історичний удар по авіабазі в Криму: Шойгу розповів, що аеродром "вибухнув сам", ударів не було

Зірка Голівуду після аварії впала в кому. Вже підключили до апарату