Національна китайська реліквія міст Піннань Ваньань згорів і впав у повіті Піннань, місто Нінде, провінція Фуцзянь. Про це повідомила місцева влада 6 серпня, передає Китайська мережа новин.

Пожежа почалася увечері 6 серпня. О 22:45 (за місцевим часом) пожежа була загашена. В даний час міст спалено та обрушився, постраждалих немає.

Про пожежу до служб порятунку повідомили місцеві жителі. Місцева влада організувала рятувальні сили на місце події відразу після прибуття поліції. На місце події прибули керівники повітового комітету партії та управи повіту, а також співробітники профільних відомств для проведення відповідної роботи. Точна причина займання з'ясовується.

Міст Ваньань має більш ніж 900-річну історію, він був спалений на 47-му році правління імператора Кансі династії Цін, перебудований на сьомому році правління Цяньлуна (1742) і ремонтувався за наступних династій. 9 жовтня 1990 р. він був затверджений як об'єкт під охороною культурних реліквій повітового рівня, у березні 1991 р. він був затверджений як об'єкт під охороною культурних реліквій на рівні провінції, а 25 травня 2006 р. він був оголошений одним із національних об'єктів. із захисту ключових культурних реліквій.

Читайте також:

Поганий знак: Кейт Міддлтон зняла обручку. Усі завмерли в очікуванні

Українцям пообіцяли осінню надбавку до пенсії. Що відомо

Такого ви не куштували: найсмачніша намазка на хліб із кабачків. Рецепт