Стало відомо, що грузинський бар "Dedaena Bar" креативно підійшов до обслуговування росіян і саме для них ввів "візи" на вхід.

Так, гості бару російської національності тепер мають правильно заповнити анкету, де запропоновано політичні питання провокаційного характеру.

При цьому в анкеті є правильна відповідь, яку мають вибрати відвідувачі. Питання стосуються геополітичної ситуації, зокрема, відвідувачі мають обрати пункт, де зазначено, що "Абхазія та Цхінвалський регіони – це Грузія".

Про це пише Telegram-канал Baza.

Крім того, щоб потрапити до закладу, від росіян вимагають погодитися з тим, що "Крим - це Україна". А ще гості бару мають підтримати фразу "Слава Україні!" та заявити, що «засуджують російську агресію» під час спеціальної військової операції Росії в Україні.
Перелік питань складено англійською мовою. Крім того, відвідувачі повинні дати обіцянку, що не розмовлятимуть із працівниками бару російською мовою і розпочинатимуть дискусії на політичні теми.

Заклад на своєму офіційному інтернет-порталі опублікував повідомлення, в якому пояснюється, що «візу» для громадян Росії вирішили запровадити через «делікатну політичну ситуацію», а також деяких «поганих росіян», які погано поводилися в барі.

Читайте також:

Краще закуповуватись заздалегідь: в Україну відбувається різке подорожчання продуктів. Названа дата

"Око диявола": в Україну прибули перші безпілотники, яких так боявся Путін

Даша Квіткова показала, що у неї під ліфчиком. Серпень прийшов