Стало відомо, що 3 серпня о 12:33 на пульт чергового надійшла інформація про велику пожежу у нежитловій будівлі у міському окрузі Істра. Про це повідомили у ГУ МНС у Московській області.

Відразу ж у кількох телеграм-каналах почали з'являтися фото та відео пригоди.

А ось як виглядає пожежа з літака:

Пізніше з'ясувалося, що пожежа сталася у приміщеннях компанії в Підмосков'ї на Новоризькому шосе. Площа пожежі становила близько 35 тис кв метрів, повідомили у регіональному МНС.

У свою чергу, у прес-службі Ozon повідомили, що спалах стався в окремому блоці фулфілмент-центру на Новій Ризі. За попередніми даними, сталося замикання.

Рятувальникам довелося евакуювати понад тисячу людей із палаючого складу компанії Ozon у селі Петрівське Істринського району. За попередньою інформацією, ще чотирьох поки що не можуть знайти.

До гасіння зараз залучено понад 80 осіб та 25 одиниць техніки.

"Я проїжджав поряд із палаючим складом, там досить багато диму. У повітрі був їдкий запах. Це склади, але чиї саме, сказати не можу. Це величезні склади, ангари. Утруднень на дорогах поряд з об'єктом, що горить, поки немає", – розповів журналістам очевидець Сергій.

Ozon - це один з перших російських інтернет-магазинів. Ozon торгує понад 80 млн. товарних найменувань, у тому числі книгами, технікою, мультимедійними іграми, ювелірними виробами, парфумерією та іншим.

Читайте також:

ЗМІ визнали, що ЗСУ лише за вечір збили російських ракет на $91 мільйон

Валюта почала дешевшати: який курс долара у ПриватБанку та обмінниках

Путін зітхнув і бажає переговорів. Екс-канцлер Німеччини побував у Москві та розповів про зустріч