Так, стало відомо, що Медведєв зібрався завоювати Грузію та Казахстан, а також відновити Радянський Союз. Дослівно російський чиновник написав, що "параду суверенітетів більше не буде", а "Росія не пошкодує сил та коштів", щоб повернути народи колишнього СРСР у лоно імперії.

Усі ці розумні думки Медведєв написав на своїй сторінці "ВКонтакті". І хоч піст був швидко видалений, але скрини розійшлися по Мережі.

До речі, Медведєв не зміг обійти увагою Україну, повідомивши, що РФ має намір "звільнити Київ і Малоросію" від "націоналістів", які "придумали українство".

Далі у планах Медведєва «повертати» Грузію. На його думку, до 1801 року «такої країни, як Грузія, не існувало». "Грузія в нинішніх кордонах була створена тільки в рамках Російської імперії". Вона нібито постійно тяглася до Росії, сподіваючись знайти захист.

Казахстан, який також зібрався «звільняти» ведмедів – «штучну державу». Нібито це споконвічно російські території, там більшість населення слов'яни.

І взагалі, «доки туди не прийдуть росіяни, порядку не буде».

Трохи пізніше помічник Медведєва Олег Осипов повідомив, що обліковий запис його начальника у "ВКонтакті" був зламаний, і що "компетентні органи розберуться з інцидентом".

Читайте також:

Розвідка: люди в Криму готуються зустрічати ЗСУ і чекають на звільнення від окупантів

"Брюссель нам не бос": угорський друг Путіна Орбан висловився щодо Євросоюзу

Перевіряйте посилки: шахраї запустили нову схему розлучення