Apple заінтригувала любителів своєї продукції, вирішивши капітальним чином змінити дизайн та начинку смарт-годин Apple Watch.

Як повідомляє УНІАН, йдеться про топову модель Apple Watch Series 8 Pro. Секретами новинки поділився Марк Гурман із Bloomberg.

Так, на заміну класичному прямокутному дисплею прийде інший, при цьому сам екран годинника збільшиться на 7%, а корпус буде виконаний з титану. Інсайдер описав дизайн нової моделі як "еволюцію нинішньої прямокутної форми".

Корпорація з Купертіно на презентації анонсує такі моделі: нові Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 та топові Apple Watch Pro. Також цього року у смарт-годинах очікується поява датчиків вимірювання температури тіла та кров'яного тиску.

Раніше стало відомо, що в Китаї смартфони iPhone 13 Pro протягом 4-х днів продаватимуться на $89 дешевше. Моделі з пам'яттю обсягом 128 ГБ продавалися за 999 доларів, а модифікації 256 ГБ за 1099 доларів.

Тепер китайські покупці можуть суттєво заощадити, і не лише на телефонах, бо й на інші девайси передбачено знижки. Так, дешево можна буде придбати певні акційні моделі бездротових навушників AirPods та смарт-годин Apple Watch.

Акція триватиме лише 4 дні – з 29 липня по 1 серпня 2022 року включно.

Читайте також:

Міністр оборони Рєзніков показав свою красуню дружину. Залужний теж похвалився. Фото

ЗСУ вдарили по готелю, в якому базувалися військові РФ. Мінус 100 окупантів за один раз

На Волинь з боку Білорусі пішли безпілотки. Їх удалося збити