Міністерство оборони Білорусі раптово вирішило купити першу тисячу мішків, в які упаковуються тіла загиблих.

Про це повідомляє видання" Флагшток", публікуючи копію відповідних документів.

Згідно з цими документами, Міністерство оборони Білорусі проводить вивчення цінових пропозицій щодо закупівлі "пакетів для транспортування тіл померлих" у кількості 1000 штук.

Запит про надання документів був направлений як мінімум у дві організації: РУП "БелСудЕкспертЗабезпечення" та в компанію, що надає ритуальні послуги, ТОВ "Фістер".

Приватна компанія "Фістер" відповіла на запит Міноборони, що не продає мішки для трупів.

Державне "БелСудЕкспертЗабезпечення" відписало, що може виготовити 1000 пакетів для трупів протягом 10 календарних днів. Залежно від виконання (з ручками чи без) підприємство готове задовольнити замовлення за 9900 - 13900 рублів.

Нагадаємо, раніше Лукашенко дав доручення начальству Державної інспекції охорони тваринного та рослинного світу озброїти своїх працівників та проводити навчання на випадок надзвичайної ситуації.

Крім того, Лукашенко в недавньому інтерв'ю зазначив, що в участі Збройних сил Білорусі у повномасштабній війні проти України на стороні РФ немає необхідності, оскільки цей крок, на його думку, не змінив би перебігу бойових дій. Аналогічну відповідь він дав і на питання щодо перспектив визнання "ДНР", "ЛНР" та окупованого Криму у складі Росії.

Читайте також:

Перші німецькі артилерійські зенітки Gepard вже прибули до України

Галкін та Пугачова назавжди переїжджають до США, вже розпродують майно в Росії

Іран все ж таки передав Путіну ударні безпілотники для атаки України, - ЗМІ