На сьогоднішній день немає жодних підстав для поновлення переговорів з Росією. Це країна, де немає реальності, там низький інтелектуальний рівень.

Про це в інтерв'ю DW розповів радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, відповідаючи на запитання про те, чи є підстави для поновлення переговорів з країною-агресором.

"Ні, жодних підстав немає. Росія - це країна, яку співавтор Кена Кізі помістив у лікарню з роману "Над зозулиним гніздом". Там немає дійсності. Вони живуть в іншому світі. Це ілюзорний світ великої країни. А насправді Росія - не велика, а маленька нікчемна країна із маленьким інтелектуальним рівнем.

Вона має лише ядерну зброю, безліч конвенційної зброї та енергоносії. А також шалена кількість людей, які з раннього віку починають вживати спеціальні настоянки для того, щоб не мати мозку. Після цього їх можна використовувати як живу силу у будь-якому місці: у Сирії, Грузії, Україні.

Провести переговори з ворогом у якого на чотири-п'ять представників політичної еліти дві звивини дуже важко (…) Вони можуть говорити лише мовою ультиматумів. І взагалі вони не ведуть переговори так, як це прийнято в дипломатії. Пан Лавров виходить і каже, що цілі так званої військової операції змінилися. Нібито вони вже претендують не лише на так звані "республіки", а ще й на якісь географічні території України", - заявив Подоляк.

Читайте також:

Зовсім випадково: у Москві не прокинувся топ-менеджер секретної організації Путіна

Вона про це мріяла: чоловік Руслани Писанки збирає гроші на останнє бажання дружини

Труна вже не вистачає: у Росії переповнені цвинтарі, офіцерів везуть з України вантажівками