Вже не лише військові експерти говорять про те, що Україна не повинна йти на якісь "перемир'я" та "паузи" в боях із російськими окупаційними військами – Путін скористається цим і завдасть несподіваного удару в спину.

Глава британської розвідки Річард Мур заявив, що російські окупаційні війська видихаються, армія Путіна більше не має сил атакувати Україну.

Як повідомляє Оглядач із посиланням на Sky News , такими прогнозами Мур поділився під час виступу на Аспенскому безпековому форумі в Колорадо.

"Я думаю, що вони ось-ось видихнуться. За нашими оцінками, росіянам буде все важче постачати себе живою силою протягом наступних кількох тижнів. Їм доведеться якось зупинитися, і це дасть українцям можливість завдати удару у відповідь", – сказав Мур.

Як зазначає Sky News, останні кілька тижнів військові експерти заявляли, що втрати з обох сторін стають неприйнятними і можуть призвести до уповільнення конфлікту.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов уже попереджав, що Росія може скористатися перемир'ям (якщо воно раптом станеться) і завдати підлого удару по українських силах.

Читайте також:

Замість ядерного удару буде хімічний: екс-главком НАТО назвав три українські міста, по яких може вдарити Росія

До мурашок: MONATIK повернувся до Києва та дав концерт у метро

Він розлютився: Нацбанк підняв офіційний курс долара. Скільки коштує "зелений"