Росіяни здобули багато "бонусів" від Путіна за те, що він на старості років вирішив атакувати ракетами мирну Україну.

З країни-агресора йдуть світові компанії та бренди, економіка котиться у прірву. Замість інвестицій у країну надходять десятки тисяч трун із тілами тих, хто вирішив вторгнутися у мирну Україну та безкарно розстрілювати населення цієї незалежної, європейської країни.

Але маразм міцнів, як кажуть. Путін змусив своїх співгромадян переходити з одного з найвідоміших напоїв компанії Coca-Cola на Іван-чай. Каже, що у газуванні багато хімії, а от у трав'яному відварі – суцільна користь.

Так Путін відреагував на відмову Coca-Cola працювати на російському ринку після вторгнення військ РФ у мирну Україну, передає УП .

"Справді, це (Іван-чай, – ред.) напевно корисніше, ніж якась Coca-Cola, там одна хімія".

Путін додав, що документ із його резолюцією щодо виробництва вітчизняного напою покладуть на стіл міністру сільського господарства Патрушеву.

16 червня стало відомо, що Coca-Cola HBC більше не вироблятиме і продаватиме Coca-Cola або продукцію інших своїх брендів у Росії.

Нагадаємо, раніше російський міністр промисловості та торгівлі Денис Мантуров заявив, що через обвал економіки Росія відродить виробництво не лише застарілих моделей "Москвича" та "Побєди" разом із "Волгою". А під час захоплення Запоріжжя росіяни хочуть відродити виробництво Запорожців.

Читайте також:

Допоможуть фрукти: як зберігати помідори, щоб вони довго не псувалися. Лайфхак

Такого ще не було: ЗСУ вперше вдарили по сучасній російській РЛС. Путін їй пишався

Послали подалі: Ліван не дозволив росіянам вивантажувати крадене українське зерно