Два представники зодіакального кола в день молодика повинні дивитися в обидва і бути гранично обережними. Будь-який невдалий крок може спричинити великі біди.

Астрологи назвали два знаки, котрим початок нового місячного циклу може стати періодом справжніх випробувань. Вони ризикують стати жертвами маніпуляцій та обману.

Лев

Представники знаку вогненної стихії можуть зіткнутися з труднощами з самого ранку. Навколишні будуть давати поради, як вийти із ситуації, однак вони тільки викликатимуть роздратування. Це може вилитися у великі конфлікти як з колегами, так і з родичами. Левам варто уважно стежити за кожним словом, необережна репліка може призвести до серйозних наслідків. Уважність Львів може послабшати, ви ризикуєте припуститися помилки, яка призведе до грошових втрат.

Риби

Молодий місяць 28 липня 2022 року може зіграти з Рибами поганий жарт. Ви абсолютно не налаштовані на спілкування і сьогодні волієте не прислухатися до оточуючих та діяти самостійно. Небажання йти на компроміс може спровокувати розбіжності та конфлікти як на робочому місці, так і у відносинах з близькими людьми. Варто відкласти проведення переговорів, ви не зможете досягти потрібних результатів, а лише зіпсуєте стосунки з діловими партнерами. Будьте обережні з грошима, у молодик ризикуєте втратити велику суму.

Читайте також:

Тривога в Росії: Брянськ, Орел, Білгород, Курськ Вороніж та Ростов вже бояться ударів України

У Медведєва стався напад: почав обзивати Україну та розповів про мир

Зовсім здичавіли: війська Кадирова показали, як воюють із порожнім українським полем.