Робітників із Північної Кореї, які вже звикли до тоталітарного режиму, можуть бути відправлені на відновлення окупованих та зруйнованих росіянами територій Донбасу.

Як повідомляє УНІАН із посиланням на The Guardian, про це заявив посол Росії у Північній Кореї Олександр Мацегора.

"Висококваліфіковані та працелюбні корейські будівельники, які здатні працювати в найважчих умовах, можуть допомогти нам відновити наші соціальні, інфраструктурні та промислові об'єкти", - наголосив посол РФ у Північній Кореї.

Мацегора розраховує, що мешканці КНДР приїдуть ремонтувати інфраструктуру на територіях України, тимчасово захоплених російськими окупантами.

Раніше Північна Корея визнала легітимність терористичних угруповань "Л/ДНР". Україна після цього розірвала дипломатичні відносини із КНДР.

Тим часом, як повідомлялося, Путін розпочав перший за чотири роки візит до Ірану з проханням продати бойові безпілотники для російської армії, яка вже відчуває дефіцит високоточної зброї на тлі війни та санкцій.

Крім того, Путін розраховує розширити шляхи обходу санкцій, у чому Іран вже активно допомагає РФ. Раніше стало відомо, що Тегеран допоможе поставити Росії та "ЛДНР" санкційні будівельні матеріали.

Читайте також:

У Німеччині вже заявили, що озброєння для України у них закінчуються

Українським біженцям наразі простіше отримати карту поляка. Що потрібно знати

У мережі з'явилося останнє відео із Русланою Писанкою. Що вона сказала