Останні два місяці Рамзан Кадиров не залишає інформаційне поле. Ще б пак, його війська воюють майже "безперервно". Так, наприклад, тільки за березень Кадиров близько 30 разів заявляв про взяття Маріуполя і публікував десятки відеороликів з бійцями, що діють там, проте на більшості відео вони або вели безприцільну стрілянину, або махали прапорами із зображенням голови Чечні. Очевидно, російські військові взяли у кадировців кілька "TikTok-уроків", оскільки їхнє останнє відео пояснити нічим іншим не можна.

Так, військові Путіна похвалилися відео "запеклого бою" із порожнім українським полем. Російські загарбники показали, як нерозбірливо пускали черги землею з кабіни вертольота.

Де саме було знято кадри, не уточнюється.

Ролик був залитий у мережу самими росіянами, а потім поширився у багатьох інтернет-спільнотах.

Telegram-канал " РІА-Мелітополь " пожартував, що загарбники успішно "денацифікували" одне з українських полів.

"Російські окупанти вступили "у нерівний бій з природою", саме цьому їх навчили "TikTok-війська" Кадирова", – сказано у повідомленні.

На відео видно, як окупант із кабіни російського військового гелікоптера нерозбірливо стріляв землею, витрачаючи патрони. Він випускав черги, коли гелікоптер летів низько над землею на великій висоті.

Потрапити в якийсь конкретний об'єкт за таких умов практично нереально, тим більше, що внизу не видно якихось великих цілей.

Читайте також:

Маманю, у тебе "равлик" тріснула: Волочкова показала, що у неї між ніг

Пацанчик із 90-х: Кім Кардаш'ян здивувала зовнішністю. Фото

"Ми на вас так чекали": українка, яка співала про вільну країну, тепер радісно зустрічає окупантів. Відео .