Ви коли-небудь куштували кабачки, за смаком схожі на шашлик? Це щось неймовірно ароматне, апетитне та незвичайне. Досвідчені господині кажуть, що салат із кабачків у такому вигляді відлітає зі столу першим. Спробуйте ви приготувати.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти (виходить 4 баночки по 500 мл):
- кабачки 2,5 кг;
- цибуля ріпчаста 0,5 кг;
- олія рослинна 60 мл;
- часник 1 головка;
- сіль 1 стол.ложка;
- цукор 2 ст.ложки;
- спеції для шашлику 30 г;
- перець чорний 0,5 ч. ложки;
- оцет 9% 50мл.
Насамперед кабачки потрібно помити, порізати на кружечки і перемішати в мисці з олією. Далі їх потрібно з обох боків підсмажити до рум'яної скоринки.
Після цього щільно викладаємо овочі в чисту банку і заливаємо рідиною, що виділилася, до самого верху.
Доводимо рідину до кипіння і стерилізуємо 20-25 хвилин. Закриваємо банку кришкою, перевертаємо і чимось теплим накриваємо.
Зберігаємо готову закуску у прохолодному місці.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Тільки три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт