ЗМІ вже не раз повідомляли про п'ять варіантів передсмертних записок заступника секретаря російської Ради безпеки Дмитра Медведєва. Як то кажуть, диму без вогню не буває.

Російська інтелігенція підхопила цю тему та вирішила показати тонкий натяк на те, як дружина Дмитра Медведєва доводить його до останніх днів життя. Адже знав же негідник, з ким одружується і який куш на коні. Ось, хай тепер і терпить.

Як повідомляє Оглядач , російський художник Олексій Ступін намалював самогубство екс-глави та екс-прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва. На картині колишньому главі російського уряду піти із життя допомогла дружина.

Фото свого твору Ступін опублікував на сторінці у Facebook. На кадрі показано ймовірно Світлану Медведєву, яка губить качалкою свого чоловіка.

Раніше відомий психолог Олена Шершньова знайшла у Дмитра Медведєва риси маніяка, посилених його владною дружиною Світланою.

"Їй вдалося принизити слухняного Медведєва до такої планки, з якої він намагався вирватися зі шкільної лави. Тоді, за партою, його також дуже ображали та принижували.

Пригнічений авторитетними батьками, неприйнятий однолітками, керуючийся дружиною та своїм політичним господарем, зневажливий цілою Україною... Разом з цим схильний слухати агресивну музику, закликати до ядерної війни і писати кровожерливі пости про повернення смертної кари і ненависті "їм", - резюмує Шершньова.

Читайте також:

"Без брючок перед дзеркалом": Надя Дорофєєва похвалилася фігуркою.

Глава МЗС України Кулеба: "Ми за два кроки від угоди з Росією".

У Віри Брежнєвої пішли сльози кольору українського прапора. Вона показала фото. Путін зрадив.