Російський бізнес вкотре "подякує" Путіну за те, що вторгненням в Україну домігся найпотужніших економічних санкцій стосовно Росії.

Через гострий дефіцит паперу та друкарське чорнило представники бізнесу змушені звернутися до уряду з дуже оригінальним проханням: задля економії коштів вони хочуть значно зменшити розмір етикеток для товарів.

Як повідомляє РБК , віце-прем'єр РФ Вікторія Абрамченко в липні цього року попросила відомства вивчити можливість уточнення національних стандартів Росії "в галузі етикетування продуктів".

Серед інших пропозицій, які мають бути опрацьовані до 22 липня, — дозволити виробникам випуск упаковки збільшеного обсягу соків та іншої продукції, зокрема для дитячого харчування.

Раніше подібний захід був частково реалізований для виробників окремих видів молочної продукції для дитячого харчування: у травні уряд дозволив удвічі збільшити упаковку дитячих сумішей, питного молока та кисломолочних продуктів — до 0,5 л замість максимальних 0,25 л.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії виник дефіцит безпілотників, а ціни в окремих сегментах зросли втричі.

Також назріває дефіцит пива та вина – ціни зростуть до 60%, а на вирішення проблеми піде 30 років.

Крім того, у Росії виник дефіцит високоточних крилатих ракет, які використовуються країною-окупантом для обстрілу України.

Читайте також:

Силовики вже готують заміну Путіну: у розвідці назвали ім'я несподіваного кандидата.

Путін вже не може наступати, а ракетними ударами по містах хоче змусити Київ до переговорів, - Мельник.

Українцям дадуть гроші на ліки та продукти. Куди треба звертатися.