Складники для голубців з тертої картоплі:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- капуста - 2 головки;
- картопля 1,5 -2 кг;
- цибуля - 2 шт. (150 грамів);
- морква - 1 шт. (200 грамів);
- сметана -1 ложка (якщо потрібно пісні, то не даємо);
- помідор -2-3 шт. (або ложка томатної пасти);
- сироватка 0.5 л -1 л. (якщо потрібно пісні голубці то беремо воду);
- сіль за смаком;
- перець мелений за смаком;
- лавровий листок 2-3 шт;
- олія 2 ст. л.
Для початку готуємо засмажку для начинки. Очищаємо цибулю і нарізаємо її середнім кубиком. Розігріваємо сковороду із 3 ст. л. соняшникової олії та обсмажуємо цибулю до м'якості та прозорості, періодично помішуючи. Туди ж додаємо натерту моркву і смажимо до готовності.
Картоплю для начинки тремо на тертушці і зливаємо сік.
Для того, щоб сформувати голубці, у капустяний лист викладаємо невелику кількість начинки та загортаємо в рулет, підгинаючи краї.
Читайте також:
Це українською: як приготувати смачний капустняк із пшоном. Рецепт наших бабусь
Як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт
Всього лише три картоплі, тертка та яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт