У так званій "ЛНР" окупанти б'ють на сполох: українські сили за допомогою HIMARS завдали потужного удару по системах ППО росіян, які перебували в Луганській області.

Як повідомляє Оглядач , це підтвердив представник "народної міліції "ЛНР" Андрія Марочка, який поскаржився на потужний обстріл, який заявив, що удар був масованим.

"Кілька українських ракет під час обстрілу Луганська досягли мети, небо над містом контролюється резервними силами", – сказав Марочко.

Пізніше у так званій ЛНР заявили, що Збройні сили України випустили по Луганську дев'ять ракет з реактивних систем залпового вогню американського виробництва HIMARS.

У "представництві "ЛНР" у Спільному центрі з контролю та координації також повідомили, що зафіксували приліт відразу дев'яти ракет, випущених з американського комплексу HIMARS.

Зазначимо, що за добу 11 липня Збройні сили України шість разів вдарили російськими складами з боєприпасами, обладнаними на окупованих територіях Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Протягом доби 12 липня Сили оборони України знищили п'ять складів із боєкомплектом (БК) та одну військову частину російської армії.

Вночі 13 липня в Луганську спалахнула сильна пожежа і було чути детонацію снарядів на складах боєприпасів окупантів.

Читайте також:

Силовики вже готують заміну Путіну: у розвідці назвали ім'я несподіваного кандидата.

І знову HIMARS: ліквідовано чергового кремлівського генерала. Скоро їх не залишиться.

Залишилося не так уже й довго: астролог розповів, коли рухне Кримський міст.