Російський агресор Путін побоюється, що його військові начальники почнуть відбирати від нього відсотки підтримки росіян. Вони часто починають миготіти на ТБ, люди деякими з них захоплюються і хочуть бачити в політиці. Зрозуміло, що така військова конкуренція дуже напружує Путіна.

Як повідомляє ТСН, про це говорять джерела, близькі до адміністрації Путіна.

Генерали з'являються у сюжетах новин лише для того, щоб нагородити солдатів або щоб самим здобути медаль. Зазначається, що звання Героя Росії отримали генерал-полковник Олександр Лапін та генерал-майор Еседулла Абачов. Це було пов'язано з тим, що Росія на початку липня "взяла під контроль" Луганську область.

Лапін - командувач центральним військовим округом і угруповання військ "Центр", яке займалося захопленням області. Він уже потрапляв під приціл ЗМІ, коли вручив своєму синові медаль за "визволення" Чернігівської області в день оголошення звідти військ РФ.

Абачев у заяві Путіна названо заступником командувача 8-ї армії Південного військового округу, проте, за неофіційними даними, він керівник 2-го армійського корпусу народної міліції самопроголошеної "ЛНР".

Як зазначається, президент РФ побоюється, що здобувши популярність серед громадян, генерали можуть перестати йому підкорятися і навіть складуть конкуренцію в політиці.

За словами джерела, Путін пам'ятає генерала Олександра Лебедя. У 1990-ті, будучи широко відомим військовим чиновником, він зайнявся політикою і навіть зайняв третє місце на президентських виборах 1996 року. У другому турі він підтримав президента Бориса Єльцина, отримавши в обмін на посаду голови Ради безпеки РФ.

Читайте також:

Росія готується до удару: у море вийшли кораблі з ракетами "Калібр" .

З ним щось не те: Максим Галкін здивував своїм зовнішнім виглядом. Фото .

Радник Конгресу США: Україна має бити по об'єктах у Білорусі, Криму та Росії .